Ke një engjëll shumë pranë vetes kur të ndodhin këto sinjale gjatë ditës (Lexoje, do t’ju ndryshojë jetën)


Kur jeni duke përjetuar shenja të veçanta gjatë ditës suaj, ndoshta një engjëll ka ardhur pranë jush. Ekzistojnë po aq besime sa ka njerëz në botë. Ndërsa disa preferojnë të mendojnë se është dikush atje lart që i mbron ata dhe i ndihmon në situatat më të këqija, të tjerët nuk besojnë në asgjë.

Midis grupit të parë të njerëzve, disa mendojnë se ka një engjëll mbrojtës, ndërsa të tjerë mendojnë se mbrojtja vjen nga një qenie që nuk jeton më, që e donte shumë. Le të shohim së bashku një sërë situatash dhe sinjale që tregojnë një prani qiellore në anën tonë.

Sheh në ëndërr vizitën e një ëndërri/ Shumë herë ne i përshkruajmë ëndrrat si dritaret e shpirtit ku e lëmë imagjinatën tonë të pandërgjegjshme. Nëse në një nga ëndrrat tuaja shfaqet një Ëngjëll Mbrojtës, kjo mund të thotë se ju jeni në të vërtetë duke shijuar mbrojtjen e tij. Ose thjesht duam ta sigurojmë veten me praninë e tij.

Shihni qarqe me ngjyra të pazakonshme/ Shumë herë ne shohim qarqe me ngjyra rreth nesh dhe ne mendojmë se sytë tanë janë duke luajtur truke për ne. Shumë besimtarë mendojnë se këto qarqe janë automjetet e engjëjve që janë pranë nesh. Ndonjëherë këto ngjyra janë të dukshme edhe në foto.

Ndjeni papritur një erë të këndshme/ Kur papritmas ndjeni një aromë të këndshme, një parfum, por edhe aromën e një ushqimi të veçantë, kjo mund të tregojë praninë pranë nesh të një engjëlli ose të të ndjerit që e pëlqente atë erë.

Gjeni një pendë të bardhë/ Një pendë e bardhë është një nga mënyrat në të cilat engjëjt provojnë të jenë pranë personit. Një pendë e bardhë që shfaqet në rrugën tuaj, në një vend shumë të vështirë, është një shenjë që një engjëll vepron si kujdestar në atë moment dhe dëshiron të të njoftojë se nuk jeni vetëm.

Një fëmijë i vogël ose një kafshë fikson një pikë të pacaktuar në dhomë/ Mund të ndodhë që një fëmijë i vogël apo një kafshë shtëpie të ndalet për të fiksuar një pikë ku asgjë nuk mund të shihet, transmeton. Nëse fëmija fillon të ndërveprojë me diçka që nuk shihet, mund të jetë sinjali që tregon një Ëngjëll Mbrojtës aty pranë.

Shihni një formë në mes të reve/ Nëse shohim retë, sidomos në agim ose në muzg, vërehen forma të veçanta, është një shenjë tjetër që një engjëll po dërgon. Kur të ndodhë kjo, format mund të jenë shumë të ngjashme me ato të një Engjëlli, por edhe zemra ose simbole të veçanta që kanë një kuptim të veçantë për ata që i shohin ato.

Zbuloni numra të veçantë/ Një nga mënyrat më të zakonshme që përdorin engjëjt për të tërhequr vëmendjen e personit dhe të jenë në gjendje ta udhëheqin atë, është nëpërmjet numrave. Këto numra kanë një domethënie specifike dhe përsëriten disa herë.

Ndodh në ndryshim i menjëhershëm i temperaturës/ Ashtu si era e këndshme dhe e papritur, e njëjta gjë ndodh me temperaturën. Nëse vëreni një ndryshim të papritur, nga nxehtësia në të ftohtë ose anasjelltas, kjo do të thotë që engjëlli mbrojtës është afër jush.

Dëgjoni zëra të deformuar/ Ju nuk mund të jeni në gjendje të dini saktësisht se çfarë po thonë, por mund të dëgjoni zëra të deformuar rreth jush. Kjo do të thotë se Ëngjëlli Mbrojtës është afër dhe dëshiron të komunikojë me ju nëpërmjet një mesazhi.

Ndjeni që nuk jeni vetëm/ Ndodh të jeni në një vend të izoluar dhe të keni ndjenjën se nuk jeni vetëm. Ndjenja e pranisë në anën e pasme të qafës për shumë besimtarë do të thotë të kesh një engjëll mbrojtës që i mbron ato.

Ndjeni një shpim gjilpërash në majë të kokës/ Një sinjal tjetër që tregon praninë e një ëngjëlli që komunikon afërsinë e tij dhe tenton të tërheqë vëmendjen ose tregon se ju duhet të përqendroheni në disa detaje.

Çfarë mendoni? A besoni në këtë lloj manifestimi qiellor? Na shkruani mendimet tuaja dhe ndani këtë artikull që ta mësojnë edhe miqtë tuaj.