Kamerat e sigurise kapin nje engjell,pamjet po bejne xhiron e botes


Një komunitet i vogël në Miçiganin e veriut beson se është vizituar nga një engjëll pasi një kamera në lëvizje ka kapur një objekt misterioz.

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë dyshime të forta nëse është engjëll, gjithsesi fotografia tregon se i përafrohet.

Sipas Kishës lokale në Lindjen e Jordan, kamera tregon një imazhi të qartë me një kokë dhe krahë.

“Unë them se ky është një engjëll”, tha Glen Thorman, i stacionit televiziv lokal. Thorman shpejt kontaktoi bashkëshorten dhe pastorin për të ndarë lajmin për regjistrimin.

Jordan Rivers Church postoi fotot në faqen e saj të Facebook, duke thënë se fotot nuk ishin ndryshuar dhe nxitën një debat për atë që kamera kishte kapur me të vërtetë