Kafshët ‘p.ushtojnë’ qiellin, imazhe që as nuk i keni imagjinuar se do t’i shihnit ndonjëherë në jetën tuaj (Foto)


Të ndërmarrësh një udhëtim turistik tashmë nuk është më vetëm një emocion për të parë vendin që ke planifikuar të vizitosh dhe këtë e ka bërë të mundur një kompani fluturimesh kanadeze e cila ka vendosur t’i surprizojë klientët e saj që në nisje të udhëtimit

Kompania kanadeze për t’i bërë të ndihen edhe më mirë klientët e saj ka krijuar disa versione që të lënë pa fajalë të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “pushton” qiejt”.

Kompania ka zgjedhur të pikturojë mbi këta avion tigra, peshkaqen apo dhe shqiponja. Fotot e këtyre avionëve janë bërë virale në rrjetet sociale.