Kaccifa/ Kunati zbulon të vërtetën: Kishte planifikuar gjithçka, mund te kalonte ne Greqi por i duhej te…


Konstandinos Kaccifa kishte planifikuar gjithçka dhe se nuk ka pasur asnjë provoklm ndaj tij. Kjo zbulohet nga një deklaratë e bërë nga kunati i tij,i cili ka folur gjithashtu dhe me nota glorifikimi për 35-vjeccarin.

Sipas kunatit,ai kishte mundësi të largohej nga kufiri në drejtim të Greqisë por ka qëndruar aty. Ishte i vendosur që të vd.iste në këtë ditë të shenjtë, ka thënë kunati i ek.stremistit grek pasi ai është ngjitur në lartësi dhe është kthyer sërish në fshat,ka thënë për mediat Vangjel Sakelaraqis.

Kaccifa ishte eks.tremist grek dhe mbështeste idenë e aneksimit të një pjesë të territorit të Shqipërisë nga Greqia,atë të Epirit të Veriut.Kohët e fundit ai kishte shfaqur dhe shenja depresive,që pas divorcit me gruan që ka dhe një vajzë 10 vjecce.