“Ka qime, ka qime!”, shef Renato copton tenxheren për tokë (VIDEO)


Shumë skena ka pasur edhe mbrqmjen e sotme në Hell’s Kitchen.

Një ndër to ishte edhe casti ku në tenxheren e Stiljanës shef Renato ka parë një qime.

Teksa konkurrentja ka tentuar ta marrë për ta rregulluar, Renato e ka marrë dhe e ka flakur tutje.

“Ca do me rregullosh , ate me qime”-bërtiste dhe ulërinte Renato nëpër kuzhinë.