Juria shtyp butonin pas 3 sekondave, çfarë e bëri tërë publikun të mbetet pa fjalë


Ndonjëherë, merr vetëm një moment për të kuptuar se ajo me të cilën po përballemi është vërtet e jashtëzakonshme.

Ashtu siç ndodhi në programin televiziv “The Voice Kids”, gjatë një edicioni të vitit 2017 të edicionit gjerman të spektaklit, transmeton ShkodraNews. Në momentin kur Sofia doli në skenë dhe filloi të këndonte, mjaftuan vetëm 3 sekonda që një nga anëtarët e jurisë të kthehej për të.

Sofisë i duhej të këndonte vetëm për tre sekonda përpara se juria ta dërgonte direkt në finale.Por çfarë bëri ajo që juria, audienca dhe shikuesit mbetën kaq të magjepsur?
Këtë duhet ta dëgjoni vetë:

https://youtu.be/qxYpQ-jMe44