Ju prezantojmë 10 portat që të çojnë në fe.rr


Mitet në mbarë botën pretendojnë se një numër vendesh mund të jenë në mbretërinë e të vd..ekurve, atë që njihet si fe.rri.Portat në ferr janë normalisht në zonat e aktivitetit të çuditshëm vullkanik, ose kanë ndonjë lloj legjende të lidhur me to.

Turistët kurioz shpesh frekuentojnë këto vende mitike – duke shpresuar se të gjitha tregimet në lidhje me nëntokën janë reale.

Një nga karakteristikat e këtyre vendeve janë kratret e mëdha misterioze, një tjetër është një dhomë mitike që thuhet se vr.et cilindo që i afrohet, dhe në një të tillë, që mund ta keni dëgjuar më parë, që dëgjohen britmat e të mallkuarve nga fe.rri.