Ju kujtohet Ervini i BB9? S’e merrni me mend ç’ka ndodhur me të


Me siguri e mbani mend Ervinin e Big Brother Albania 9, i cili u shndërrua në një personazh mjaft të komentuar.

Ervini ishte mjaft dinamik dhe krijonte situata që hapnin debat me banorët e tjetë.

Po ku ndodhet ai sot? Ish-banori i Big Brother gjendet tashmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nga ku duket se ka gjetur edhe dashurinë e jetës së tij.

Fotot ai i ka postuar në Instagram dhe e dashura duket të jetë mjaft simpatike.