JU KUJTOHET AKTORI I FILMIT “TOMKA DHE SHOKET E TIJ”,SHIKONI SA KA NDRYSHUAR AI SOT


‘Tomka dhe shokët’ e tij ka qënë një film shumë i dashur për fëmijët e viteve ’77.

Një tjetër sukses i regjisores së madhe Xhenfizo Keko, por që nxori në pah dhe aftësinë e një aktori të vogël Enea Zhegu(Tomka).

I ftuar në emisionin Top Show, Enea Zhegu tregoi se ishte tërheq nga bota e aktrimit dhe ka jetuar jetën e tij jashtë Shqipërisë.