Jo më kamione!Kjo është mënyra më e sigurt si mund të shkoni në Angli


Anglia është kthyer në një ndër vendet më të kërkuara nga të rinjtë shqiptarë dhe për të shkuar rrezlkojnë jetën dhe harxhojnë sasi të mëdha parash.Por jo më! Nëse dëshironi të udhëtoni dhe jetoni në Angli, aplikoni dhe përfitoni nga këto bursa studimi.Si?

King’s College London në Angli ofron bursa studimi për drejtësi.Bëhet fjalë për studentët ndërkombëtarë që dëshirojnë të ndjekin arsimin e mëtejshëm në fushën e së drejtës.

Bursa ofron mbështetje financiare deri në 5,000 paund në vit për periudhën që zgjat programi i studimit.Aplikantëve që fitojnë bursë do ju ofrohet akomodim për vitin e parë, gjithashtu.

Kriteret: E hapur për aplikantët që aplikojnë përmes UCAS për programin e shkollës së lartë në Drejtësi, në Kolegjin King’s për të filluar në Shtatorin e vitit 2018.