Jete gjati nuk behet jete shkurter,kjo video po thyen rrjetin


Në burrë shpëtoi jetën e partneres së tij pasi e largoi nga trajektorja e një makine jashtë kontrollit.

Pamjet e ngjarjes janë rregjistruar nga kamerat e sigurisë dhe janë bërë virale në të gjithë rrjetin. Burri tregohet shumë i shkathët dhe arrin të shpëtojë të dashurën nga një vd/ekje thuajse e sigurt.

Nuk dihet se ku është bërë video, por ajo është kthyer në hit në rrjetet sociale.

https://youtu.be/yNdZxHQJGKU