Jam ne hall te madh,ke te mbaj burrin apo dashnorin?34 vjecarja kerkon ndihmen tuaj


Lidhja ime me partnerin tim ka disa vite që nuk është në rregull. Ai nuk dëshiron të kalojë shumicën e kohës me mua, por e bënë vetëm kur ka nevojë për seks.

Unë jam 34 vjeç dhe ai është 39 vjeç.

Para gjashtë muajve kam zbuluar se ai ishte duke këmbyer mesazhe me gra të tjera si dhe foto seksi me ta. Gjatë kësaj kohe kërkova që të marrim një pushim për lidhje tonë dhe ai pranoi. Ai u largua për të jetuar me një mik për një kohë.

Kurse, unë kam filluar që të bisedoj me njerëz të tjerë në internet dhe jeta ime filloj ngadalë të ndryshojë. Dhe kam takuar një djalë të veçantë me të cilin vendosemi që të dalim për një pije.

Ndërsa, ai më dha gjithë vëmendjen që kisha dëshiruar nga partneri im. Ai më bëri të ndihesha mirë për veten time. Kurse, gjërat mes nesh u nxehur shumë shpejt sa që përfunduam duke bërë seks të mrekullueshëm në banesën time.

Unë kurrë nuk jam ndjerë e përdorur ai, por vetëm vlerësuar. Tani pjesa e ndërlikuar është se unë e dua, por unë ende e dua partnerin tim.

Kurse, me të dashurin tim të vjetër tashmë jemi kthyer së bashku, pasi kam ende ndjenja për të, por ai punon shumë larg, kështu që nuk është e vështirë për me u taku me dashurin tim të ri.

Partneri më ka premtuar për të ndryshuar, por ai gjithmonë kthehet në rrugën e tij të vjetra pas një kohe të shkurtër. Nga ana tjetër, marrëdhënia ime e re më frikëson sepse nuk ka siguri.

Unë e di që duhet të heq dorë nga dashnori ime dhe të vazhdojë jetën me partnerin tim, por thjesht nuk mund të marr një vendim të tillë. Kur e shoh njeriun tim të ri, gjithçka që mund të mendoj është seksi që e kemi.

Ai është 31 vjeç, më i ri se unë, por një dashnor i shkëlqyer dhe ai gjënë kohë për të më bërë të ndjehem mirë. Asnjë njeri nuk është kujdesur kaq mirë për mua dhe mirëqenien time më parë.

Përgjigja e psikologes:

A keni biseduar me të dashurin tuaj se si e shihni të ardhmen? A e di ai që ju keni një partner të ri?

Seksi mund të jetë i mrekullueshëm, por a gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, dilni në vende së bashku dhe ndjeheni si miq a po si të dashuruar?

Nëse e bëni, atëherë pyesni se si ndihet për të ardhmen tuaj afatgjatë.

Nëse ai është pozitiv, atëherë do të pendohesh që nuk je përpjekur të jesh së bashku me të.