Iu nënshtrua operaclonlt, vjen lajmi i madh për djaloshin shkodran


Një tjetër lajm i mirë vjen për djaloshin shkodran Musa Baculi. Pasi kreu me sukses opera cionin në Itali, ai tani ka filluar edhe të flasë. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga psikologia dhe mësuesja e tij, Antonjeta Pero.

Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, ajo shkruan se ka komunikuar me Musanë dhe ndihet e lumtur. Ndërkohë ka një falenderim edhe për shkodranët.

“UNË JAM NJERIU MA I LUMTUN,SAPO KAM FOLË ME MUSA BACULIN,ZOT TË KJOSHIM FALË!

JU FËMIJËT E PRINDËRITSHKODRANË, E KENI ZEMREN MA TË MADHE SE TË GJITHË KRYEMINISTRAT E PRESIDENTËTBASHKË!” – shkruan Pero.