Ishte duke pritur autobusin, Zvicerani e bën “qull” Shqiptarin, por e pabesueshme se çfarë ndodhi pastaj


Ishte duke prit autobusin, Zvicerani e bën “qull” Shqiptarin, por e pabesueshme se çfarë ndodhi pastaj
Në jetë përballemi me shumë gjera e ka ditë që ato nuk na ecin fare mirë, dhe kështu e ka pësuar një Shqiptar i cili jeton ne Zvicër duke u ber “qull” nga një Zviceran. Shqiptari ishte duke pritur për autobusin e ti dhe papritur vjen një veturë e tipit audi dhe qëIIon ne pellgun me uje qe është afër djaloshit shqiptar i cili ka ngelur i befasuar nga kjo ngjarje e pa kendeshme.

Por e rëndësishmja e kësaj është se Zvicerani ndali veturën dhe i kërkoj falje djaloshit duke munduar qe ti jap edhe te holla, por Shqiptari nuk pranoj te hollat por pranoj vetëm kërkim faljen.