Intervista me Safet Bajrin, Artan Hoxha: Ndërrova 3 makina deri në Shkodër! Ja pse ngela 3 ditë në Mal të Zi!


Artan Hoxha, gazetari investigativ para disa muajsh arriti të realizojë një intervistë ekskluzive me Safet Bajrin, njëri prej pjestarëve të grupit Bajri konsideruar si personi më i kërkuar i policlsë belge.

Hoxha shpjegon dhe rrëfen peripecitë që i’u deshën për të realizuar intervistën me Safet Bajri.

“Mu desh që së pari ta identifikoj se ku ndodhet, në çfarë zone ndodhet dhe së dyti të kërkoj kontakt, ta marr në intervistë në një ambjent dhe në një situatë ku ai nuk rrezlkonte arrestlmin nga policia.

Kam shkuar në Shkodër, kam ndërruar 3 makina për të vajtur, dhe kur kam mbaruar intervistën nuk jam kthyer në Tiranë, ika në Mal të Zi, u ktheva pas 3 ditësh në Tiranë.”,– tha Artan Hoxha