I riu le takim me vajzen qe njohu ne facebook , por surpriza që gjen…


Një eksperiment social është bërë për të treguar se sa keq mund të shkojë një takim në Tinder.

Një mashkull që thuhet se punonte avokat njohu online një femër bjonde që i pëlqeu.

Pas shumë bisedave online ata vendosën më në fund të takohen.

Avokati shkon në banesën e vajzës por ndërkohë që nis të bisedojë me vajzën dhe ledhatohen aty hyn i dashuri me ngjyrë i vajzës.

Ai i zbras xhepat avokatit dhe e detyron të bëjë pompa ndërkohë që i kërkon llogari duke i thënë “ç’dreqin bën ti me të dashurën time”.

Një eksperiment social është bërë për të treguar se sa keq mund të shkojë një takim në Tinder.

Një mashkull që thuhet se punonte avokat njohu online një femër bjonde që i pëlqeu.

Pas shumë bisedave online ata vendosën më në fund të takohen.

Avokati shkon në banesën e vajzës por ndërkohë që nis të bisedojë me vajzën dhe ledhatohen aty hyn i dashuri me ngjyrë i vajzës.

Ai i zbras xhepat avokatit dhe e detyron të bëjë pompa ndërkohë që i kërkon llogari duke i thënë “ç’dreqin bën ti me të dashurën time”.