I pandalshëm Stresi, hyn live në Instagram nga qelia


Prej disa javësh një nga reperët më të njohur shqipëtar, Stresi, ndodhet i arr-estuar pasi akuzohet për ar…mëmbajtje pa leje dhe pjesëmarrje në grup krlminaI.

Por ndërsa ndodhet në burg, dikush ka hyrë live nga profili i tij në Instagram.

Ndërsa ndjekësit janë habitur fillimisht, pasi ai ndodhet në brenda, ndërsa në Instagram live “ishte” në makinë, më pas është mësuar se live ka hyrë menaxheri i tij.