I moshuari tenton të v jedh veturën, por u befasua kur pa çka kishte brenda


Një person i moshuar që në pamje dukej njeri i mirë dhe i ndershëm, u përballë me një situatë të pakëndshme.

Ky plak në mënyrë tinëzare u afrua te një veturë që po qëndronte e parkuar dhe i sillej vërdallë, transmeton Indeksonline.

Ai po synonte që ta rr ëmbej veturën, por pa e ditur se brenda saj kishte njerëz.

Këtë moment e ka incizuar një person që ndodhej ulur prapa në veturë dhe e priste momentin që të plaku të veproj.

Kur i moshuari hapi derën dhe pa njerëzit brenda në të, filloi t’u flas atyre dhe mundohej të arsyetonte vetën. /Indeksonline/