“I hodhi benzlnë zjarrit”, Rama reagon sërish për Bularatin dhe Kaçifasin


Kryeministri i vendit, Edi Rama u ka kthyer përgjigje të gjithë atyre që e kritikuan dhe akuzuan se dje me deklaratën e tij për gjithë sa ndodhi në va..rrimin e Kaçifas në Bularat i hodhi benzlnë zjarrit. Njëherësh reagon edhe për ata që e shigjetuan se në heshtje pranoi për..dhosjen e vendit nga ekst..remlstët grekë.

Më një shënim në rrjetet sociale, Rama nuk e ka kursyer ironinë në përgjigjen e tij, teksa thotë: “S’ka më mirë se sa i suImuar nga dy palë qirie Kadrinj që s’i duhen dreqit”.

Postimi i Ramës

Sipas kokave të përndezura të politikës greke e kazanëve të atjeshëm, dje i paskam hedhur benzlnë zjarrit, ndërsa sipas Kadrinjve tanë politikë e mediatikë paskam pranuar në heshtje për..dhosjen e vendit! S’ka më mirë se sa i suImuar nga dy palë qirie Kadrinj që s’i duhen dreqit