I dashuri i këngëtares shqiptare ndërpret festën e ditëlindjes, asaj i vjen propozimi bombë. Shpërthejnë lotët (video)


Këngëtarja Shkenda Dubova ka marrë një nga surprizat me të bukura të jetës së saj.

I dashuri Labi, e ka propozuar per martese naten qe festonte ditelindjen, ne 33-vjetorin e saj.

Në mesin e miqve dhe familjarëve ai i bëri pyetjen: “A do të martohesh me mua?”

Shkenda u emocionua aq shumë saqë nisi të qante dhe harroi të kthente përgjigje. Të ftuarit nisën të brohorasin që ajo t’i thoshte “po” Labit dhe më në fund, me lot në sy ajo pranoi.