Historia e dhimbshme e të moshuarit që përloti humanistin Halil Kastrati dhe Gold AG!


Historia e dhimbshme e të moshuarit që përloti humanistin Halil Kastrati dhe Gold AG!

Humanisti i njohur, Halil Kastrati ka dhuruar shtëpinë e radhës për familjen me nevojë.

Ai sot ka gëzuar Miftar Gjigollin.

Kastrati ka thënëse historia e Gjigollit ka bërë që ai të përlotet dhe të emoccionohet tej mase, shkruan Indeksonline.

Kastrati ka bërë me dije se në aksion sot ka qenë edhe këngëtari Gold AG.