Harrojini makinat me pasqyra anësore! “Kapeni” çfarë sjellë “bisha” e re (FOTO)


Audi po i thotë lamtumirë pasqyrave tradicionale të krahut duke i zëvendësuar ato në makinën e saj të parë elektrike me kamera dhe ekranet e teknologjisë së lartë.

Edicioni i ri i Audi e-tron është makina e parë e prodhimit në masë për të hequr pasqyrat reflektuese konvencionale dhe për t’i zëvendësuar ato me një transmetim video të drejtpërdrejtë në ekranet brenda automjetit, shkruan DailyMail.

Në vend të shoferit duke shikuar përmes dritareve të tyre në pasqyrat e krahut, SUV prej pesë vendesh, prej 82 mijë paund i ka zëvendësuar ato me kamera video të drejtpërdrejta./lajmifundit.al