‘Halabakë, të ndyrë’! Sh-përthen Agron Llakaj: Politikanët tanë hajduta, nuk kan as…!


Aktori i njohur i humorit, Agron Llakaj, i ftuar në emisionin “360 Gradë” në Ora News, tha se gjysma e politikanëve kanë diploma të vjedhura, ndërsa e enjtja në Parlament është estrada shqiptare.

Llakaj: Artisti nuk duhet të përdoret. Politikani është inferion përballë artistëve. Kush janë politikanët sot? Janë gjysma me diploma të vjedhura. Nuk kanë as nivelin më minimal të kuIturës. E kam thënë që ditën e enjte është estrada shqiptare në Parlament. Ke halabakllëkun më të madh e gjen aty. Gjuhën më të ndyrë dhe më banaIe.