Hakerat i bëjnë gjëmën ish ministrit grek, e kë*cënojnë: Do ngremë flamurin turk në …. (Foto)


SuImohet nga hakerat profili ne Twitter i ish-ministri grek te Financave. Mediat greke teksa raportojne lajmin shkruajne se profili i tij u suImua nga hakere turq te cilet pasi i moren kontrollin e faqes i postuan nje video me flamurin turk dhe atë grek.

Bashke me videon ata shenuan, “Do të ngremë flamurin turk në Athinë. Prisni popullin fisnik dhe Iuftëtar të Turqisë“.

Nderkohe qe me pas ne nje sqarim per ndjekesit e tij, Varoufakis shkroi se faqja i ishte bllokuar per nje ore: “Llogaria ime u kap nga fashistët turq me bar.baritë e tyre. Shpresoj që ta kem rimarrë tani”.

Por pergjigja qe mori ishte befasuese: “Nuk ka mbaruar akoma. Pusho”!