Gruaja vë kamera në banesë/ Ajo që zbulon është per te shkIuIur floket (Video)


Një histori sa per.verse aq edhe e pazakontë vjen nga Skelton, North Yorkshire, në Britaninë e Madhe.

Protagonisti, 49-vjeçari Steve Gill tashmë duhet të përgjigjet të autoritet ligjzbatuese për një gjest të pazakontë që ka bërë, pasi ka hyrë fshehurazi në banesën e fqinjës së tij.

Siç raporton Daily Mail, gjithçka nisi pasi fqinja e Gill, Sharon Bulman nisi të kishte dyshime se dikush futej fshehurazi në banesën e saj.

Kështu ajo instaloi kamera sigurie aty.

Një ditë teksa shikonte pamjet, 45-vjeçarja mbeti e shokuar. Ajo pa se fqinji i saj ishte i ishte futur në dhomë dhe kishte marrë nga një sirtar një palë të mba-thura e më një palë çorape dhe ishte mastur***ar me veshjet e brendshme të gruas.

Pas kësaj, ajo bëri den.oncim në polici dhe tashmë 49-vjeccari duhet të përballet me ligjin.

Të dy, si gruaja Sharon Bulman, ashtu dhe Steve Gill, janë të martuar dhe para se të ndodhte ngjarja çiftet kishin shoqëri mes tyre.