Grida Duma bën provokimin erotik: Kur i ngrihet popullit, i ulet Ramës


Grida Duma ka bërë një konstatim mjaft pikant gjatë protestës së sotme.

Deputetja demokrate tha se kur i ngrihet popullit, “i ulet kryeministrit Edi Rama”, duke nënkuptuar organin gjenital.

“Këto nuk janë politika. Të provojmë sa mban populli. Të tallemi me atë fjalor në parlament se populli s’ngrihet dhe pasi populli ngrihet, tregon që ulesh ti”,shprehet Duma.