Grida Duma ben deklaraten e turpshme: E ardhmja nuk janë studentët, por ne!


Deputetja demokrate, Grida Duma, i ka habitur të gjithë me deklaratën e saj. Duke folur në Kuvendin Kombëtar të PD, Duma komentoi dhe protestën e studentëve, duke thënë se e ardhmja e vendit nuk janë të rinjtë, por PD.

“Dëgjova një vajzë në protestën e studentëve që thoshte: ‘E ardhmja jemi ne’. Në fakt e ardhmja e studentëve jemi ne”, tha Grida dhe e ka fjalën për deputetët e Partisë Demokratike dhe PD-në në përgjithësi. Sipas kësaj, i bie që Grida Duma po kundërshton studentët