Gjyshi, unë jam rritur, mos më bërtit për rimelin! Agron Llakaj i kthen përgjigjen epike mbesës dhe përIot të gjithë (Foto)


I ftuar mbrëmjen e djeshme në programin “Dua të të bëj të lumtur” ishte aktori i dashur i humorit, Agron Llakaj.

Ai ishte ftuar për të surprizuar Nailen, por Arbana kishte përgatitur një kundër surprizë për Agronin, që ishte mbesa e tij, Adea, e cila kishte disa kërkesa për gjyshin e saj.

Adea kishte një kërjesë të veçantë për gjysh Agrionin duke i kumjtuar atij se tashmë është rritur.

“Unë tani jam bërë zonjushë, nuk dua të më qortosh më për rimelin dhe buzëkuqin dhe dua të të them se je idhulli im. Të dua sa toka dhe qielli”, tha ajo duke bërë që Llakaj të përlotet në studio.

“Mëso nga gjyshi dhe botën do ta mbash në duart e tua e ta shpërndash me sytë e tu të bukur. Zoti kështu i ka ndërtuar gjërat: në fillim të sjell fëmijë, pastaj një mbesë. Ti je gjëja më e bukur që më ka sjellë Zoti. Për buzëkuqin dhe rimelin, unë dua që ti të vraposh, por jo shpejt”, ia ktheu Agroni mbesës.