Gjenerali merr “frenat”, ma.fla politike dhe krlml më të trembur se kurrë!


Gjenerali merr frenat!

Në limite të afateve, Presidenti Ilir Meta ka dekretuar mbrëmjen e sotme ministër të Brendshëm, Sandër Lleshin. Kjo ishte loja e shahut. Rama përmes dorës së ndërkombëtarëve i dha shah-mat!

Tani Ilir Meta dhe ba.nda politike e Tiranës është më e tme.rruar se kurrë. “Dora e hekurt” e gjeneralit e mbështetur nga ndërkombëtarët në krye të ministrisë së Brendshme pritet të nxjerrë “shp.atën”.

Aksioni do të nisë furishëm. Ndërkombëtarët e kuptuan se Iu.fta ndaj kr.lmit të organizuar dhe ma.fles politike nuk mund të bëhet nga njerëz të politikës. Ndaj përballë Sandër Lleshit politika dhe ba.ndat krl.mlnale janë të zbuluara plotësisht.

Tani nuk ka më kohë për fjalë dhe “cic-mice” politike. Është koha për veprime radikale, që pritet të tro.ndisin dhe çlirojnë njëherë e përfundimisht Shqipërinë nga thundra e krl.lit dhe korr.upslonit./Pamfleti