Gazetari britanik pIas “bo mbën”: Ja cilat shtete do jenë “vi ktimat” e Shqipërisë së Madhe gjatë 2019-ës


Ideja e krijimit të Shqipërisë së Madhe, është rikthyer sërish si një tezë e mundshme. Gazetari britanik Dr Marcus Papadopoulos, ka plasur “bo mbën” përmes një postimi të fundit në Twitter, duke përmendur shtetet të cilat do të jenë “vi ktimat” e Shqipërisë së Madhe, gjatë vitit të ardhshëm.

Ai mendon se autoritetet në Prishtinë dhe në Tiranë, vitin e ardhshëm do të hapin kufirin midis Kosovës dhe Shqipërisë. Pra, ideja e Shqipërisë së Madhe është një proces që do ndodhë shumë shpejt. Vik timat e ardhshme, me pëlqimin e NATO-s dhe BE-së, do të jenë Maqedonia dhe Mali i Zi.

Dr Marcus Papadopoulos është botuesi dhe redaktori i revistës “Politics First”, i cili është një publikim jo partizan për Qeverinë Britanike.