FOTOT:Drejt përfundimit hoteli në formë.. kitare


Kur bëhet fjalë për hotele Frorida renditet ndër vendet që i ka me të bukura dhe të veçanta.

Së fundmi atje po ndërtohet një hotel i ri në formë kitare dhe i lartë 138 metra

Kulla e xhamit ka marrë tashmë formë dhe është gati që të hapet verën e ardhshme. (TemA)