Fotoja që Grida s’do donte t’i publikohej


Grida Duma ka qenë një nga femrat më sharmante në parlamentin shqiptar e cila sa herë që dilte nga salla e seancave plenare ia dilte të tërhiqete vëmendjen e kolegëve të saj, por edhe gazetarëve.

Por me sa duket qëndrimi për një kohë të gjatë jashtë parlamentit ka sjellë edhe lodhjen e saj.

Fotografi I talentuar Agim Rama ka publikuar një foto të Grida Dumës të cilën ajo kurrsesi nuk do të donte që t’i publikohej në media, ku shfaqet e lodhur dhe shumë larg asaj Gridës që të gjithë imagjinojmë. / Lexo.al