Foto-lajm/ Familja presidenciale pushime në Rugovë


Presidenti i vendit Ilir Meta, sëbashku me familjen e tij, bashkëshorten dhe 3 fëmijët po i kalon pushimet dimërore në Bjeshkët e Rugovës në Kosovë.

Ata kane uruar shqiptarët për Vitin e Ri. Edhe here të tjera Meta ka treguar se pëlqen të ngjitet në male sa here ka kohë të lirë.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/posts/2070995962946666