Fitoi 200 mijë paund në lotari, por e gjen belaja me kompaninë


Eric Walker thotë se ka fituar lotarinë prej 200 mijë paund vetëm prej një bilete të blerë për 3 paund, por organizatorët mendojnë se është e faIsifikuar.

Ata telefonuan poIicinë pasi zbuluan se në letër shkronja F ishte bërë E. 57-vjeçari i identifikuar si Eric Walker thotë se nuk është kontaktuar ende nga oficerët dhe do dërgojë një ankesë për këtë cështje.

Policia e Yorkshire konfirmoi se ka nisur një hetlm, ndërkohë që kompania “Camelot” e ka hedhur poshtë spekulimin se bileta është ndryshuar pas den oncimit.