Erion Braçe habitet nga ajo qe sheh ne shtypin e sotem dhe paralajmeron te ndeshkoje ata qe e kane nxjerre kete gje


Zv.kryeministri tanimë, Erion Braçe është habitur sot kur ka shfletuar shtypin e mëngjesit dhe ka lexuar një faqe me koeficentë bastesh në Panorama Sport.

I habitur, Braçe pyet se kush i ka vendosur në një kohë kur bastet në vendin tonë janë të paligjshme.

“C’është kjo faqe me #KOEFICENTEBASTESH? Bastet janë të paligjshme ketu!

Kompanitë janë mbyllur! Kush i vendos këto #koeficente? Për cilën kompani? Online të huaj apo bodrumi vendas? Beteja duhet te vijojë!!” përmbyll mesazhin e tij zv.kryeministri.