‘Epo ju jeni kafshë,’ Grekët revoItohen nga fotoja me plis e me shqiponjë e Erës dhe Norës në Athinë


Era Istrefi ka postuar një foto me motrën e saj, Norën në Athinë ku edhe uronin 106-vjetorin e Pavarësisë.

Dy motrat shumë të suksesshme, në foton e postuar kishin vendosur plis dhe kishin bërë bashkë duart duke formuar shqiponjën dykrenore.

Por fansave grekë të Erën nuk u ka pëlqyer shumë kjo foto. Në komente ata kanë nisur me ofendlmet ndaj tyre duke e quajtur një ofendlmin gjestin e tyre edhe pse ishte diçka shumë normale dhe në kuadër të festës.

“Nëse nuk do të ishte Greqia, do të ishit duke shkuar me dhi/ Epo përfundimisht ju jeni k.afshë/ Ja ju e tregoni që po shkoni në mal,” -ishin disa nga komentet më pikante të ndjekësve grekë.