EPIKE/ Shikoni momentet e veçanta që kamera e ‘Google Street’ fiksoi në rrugët e Tiranës (Foto)


Duket sikur në fakt Shqipëria është vërtet një vend cudirash dhe gjërat shpesh dalin nga kontrolli.

Ama duhet thënë se kudo rreth botës makina e “Google Street Vieë” ka fotografuar momente nga më qesharaket, të cuditshmet dhe kështu ka ndodhur edhe në Shqipëri.

Ngjarja e fiksuar nga kamerat e Google Street, ka ndodhur në rrugën “Violeta Manushi”, dhe është një skenë she rri mes dë të rinjve dhe tre femra që i ndajnë.

Sigurisht tani duket për të qeshur, por në atë kohë gja krat duken të jenë të nxehta.

Jo vetëm kjo, por edhe një skenë ku tre meshkuj kanë kthyer kokën teksa një vajzë kalon në një rrugë pranë ish-godinës së Lidhjes së Shkrimtarëve./albeu