Eduart Selami dhe Ilva Tare dhurojnë kartolinën e tyre


Eduart Selami dhe Ilva Tare postuan të parën foto familjare me rastin e Krishtlindjeve.

Melody dhe mami Ilva veshur me të kuqe, kombinuar me njëra-tjetrën dhe djemtë kombinuar me njëri-tjetrin.

“Gëzuar Krishtlindjen!”, shkruan Ilva e cila deri më sot ish kujdesur të mos e zbulonte imazhin e fëmijëve të saj. Po sot është festë dhe për festa ka përjashtime.