E NEVERITSHME/ Shikoni çfarë i detyron ky shef të bëjnë punonjëset e tij çdo ditë për të (VIDEO


Zyrtarisht ky është shefi më i keq në botë!

Një punëdhënës i një kompanie të paidentifikuar në Pekin, Kinë, ka një ritual të pazakontë në mëngjes.

Ai detyron punonjëset e tij femra ta puthin atë në fillim të çdo dite pune.

Sipas një raporti të Carbonated.TV, ai beson se kjo është një mënyrë e mirë për të “rritur kulturën e korporatës” dhe “të nxisë marrëdhëniet e mira midis kolegëve”.

Një trap i vërtetë!

Për t’i bërë gjërat edhe më keq, nuk është aspak vetëm një kërcitje e shpejtë në faqe, por shefi kërkon që ta puthin atë në buzë. Punëtorët duhet të mbajnë këtë praktikë të neveritshme çdo mëngjes, nga ora 9:00 deri në orën 9:30.

Një raport Shanghaiist na tregon gjithashtu se kompania “kryesisht punëson gra” dhe, siç mund ta shihni në videon, asnjëri prej tyre nuk është “entuziast për praktikën”.

Deri më tani, vetëm dy punonjësE kanë dhënë dorëheqjen pasi nuk kanë pranuar praktikën.