E moshuara vendos të shesë shtëpinë, nëse hyni brenda saj mbeteni “pa fjalë”


Një 97-vjeçare në Toronto të Kanadasë, vendosi të shesë shtëpinë e saj për shkak të moshës.

Shtëpia ndodhet në periferi të Torontos dhe e moshuara kishte jetuar aty për 72-vite.

Shtëpia nga jashtë dukej e vjetër brendësia e saj të le pa fjalë.

Gjatë gjithë jetës së saj ajo e ka restauruar banesën e saj vetëm njëherë.