E mbani mend Tirkën tek “Zonja nga qyteti”, shikoni si duket sot mbas 42 vitesh


Aktori i mirënjohur i teatri dhe kinematografisë shqiptare Sotiraq Bratko, vijon ende të jetë aktiv në skenë.

Përpos roleve të tij të kahershme, ndër më të njohurit ai i Sotir Bakërxhiut, shkurt Tirka (mësuesi më simpatik) i zonës, që të gjithë e njohin si Tirka tek teto Ollga, “Zonja nga qyteti”, apo edhe tek pjesa e dytë e filmit “Një shoqe nga fshati”.

Ai duket se tashme nuk eshte me nje djale i ri, por serisht eshte po aq i mbajtur sa dikur