E krahasojnë me Linda Morinën, nuk do ta besoni reagimin epik të Aulona Mustës


Aulona Musta është një nga moderatoret më të pëlqyera të ekranit shqiptar.

Ajo nuk preferohet vetëm për faktin se i thotë mendimet e saj në mënyrë të drejtpërdrejtë, por dhe për jetën private.

Aulona është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe nuk ngurron të ndajë foto me fansat nga aktivititeti i saj ditor dhe jo vetëm.

Mirëpo, së fundmi një foto e moderatores duke ushtruar në palestër është krahasuar, nga një faqje memesh, me atë të Linda Morinës në sfidën ‘10 vite më parë’.

Duket se reagimi i Aulonës ka qenë epik. Musta ka qeshur me të madhe.