E frikshme,vinci 50 tonesh bie mbi anije (Video)


Një vinç prej 50 tonësh është rrëzuar në lumin Lena pasi u përpoq të ulë një anije të madhe në ujë.

Video tregon momentin kur vinçi n e merr pesha e anijes dhe bie mbi të.

Pamjet dramatike u kapën nga një nga punonjësit në portet e Ust-Kut në rajonin jug-qendror të Rusisë. (TemA)