E dashura po merrte rreze dielli në pishinë, “shtanget” djali nga ajo që sheh


Në një shtëpi të madhe, një vajzë po merrte rreze dielli në pishinë dhe i dashuri i saj vuri re, që nga kati i dytë, një individ po bënte diçka të çuditshme.

Nëse e shihni, në videon që është postuar në Facebook, ndërsa gruaja po merr rreze dielli, një krah mbi mur ngrihet e ulet.

Ai e ka filmuar këtë nga kati i dytë, kur sheh se një person po realizonte foto, ose video, ndërkohë që e dashura e tij ishte gjysmë zhveshur.

Menjëherë pas kësaj ai vendosi të zbresë poshtë dhe të përballet me personin, por gjithçka shkoi keq.

Shikoni videon më poshtë: