Duket si një motel i zakonshëm, por po ta vini re mirë, ka diçka që nuk shkon. Vëreni fotot me kujdes (Foto)


Në pamje të parë mund të duket si një nga motelet normale amerikane pranë autostradave.

Por shikoni me kujdes dhe do zbuloni një sekret të f.rikshëm.

Ky është një motel i braktisur, megjithatë nëse sheh me kujdes në dritaren e njërës prej dhomave, dallon që brenda, në mur ka njolla gja.ku.

Fotot janë kthyer në hit në rrjet. Ato janë bërë në Amboy, Kaliforni, një qytet thuajse fa.ntazmë./GazetaExpress