Dramatlke, dallga 20 metër “shqep” restorantin në Itali (Video)


Një dallgë gjigante e krijuar si pasojë e përmbytjeve dhe daljes së lumenjve prej shirave të dendur, ka “shqepur” duke e bërë copë e çikë një restorant turistik në Arenzano të Italisë më 29 tetor.

Videoja e xhiruar nga kamerat e “Bagni Maddalena” tregon pesë punonjës që lajnë dyshemenë dhe kur shohin dallgën tentojnë të mbajnë solide strukturat prej xhami të restorantit, por era e përplas aq fortë ujin mbi strukturën e lokalit saqë merr përpara edhe vetë ata.