Doli në dritare dhe realizoi një foto, kur pa ç’kishte kapur ngeli pa fjalë


Një video virale nga Facebook ka shkaktuar reagime të ndryshme për të treguar diçka të pazakontë.

Imazhi po jep shumë për të folur në rrjetin e lartpërmendur dhe në rrjetet e tjera sociale.

Është një fotografi e kapur nga një vajzë e re dhe më pas e ndarë në Facebook.

Personi përgjegjës i fotografisë tha se, pasi dëgjoi “zhurma të çuditshme” në pjesën e jashtme të shtëpisë, shikoi nga dritarja dhe regjistroi me aparatin e saj një “magjistare me katër këmbë dhe dy koka”.

Megjithatë, pas shikimit të go ditjes së mirë, disa përdorues të Facebook-ut e hodhën poshtë këtë përfundim dhe i treguan pronarit të fotos që asnjë magjistar nuk shfaqet në të dhe se protagonistët e imazhit janë një djalë dhe një vajzë.

Imazhi viral i Facebook në mënyrë të qartë tregon një vajzë në mëngë të kuq ulur në krye të një të riu veshur me një veshje të gjelbër.

Është e habitshme se vajza shikonte kamerën në kohën kur u fotografua dhe për këtë arsye sytë e saj shfaqen si dy pika të bardha që fillimisht hutuan personin që regjistroi fotografinë .

Imazhi viral i Facebook-ut është një sukses viral pasi disa ditë pasi u botua, ka më shumë se 9,600 komente dhe është ndarë nga më shumë se 35,000 përdorues./Shkodra.News