‘Do të jem gjithmonë pranë teje’, Historia e Erionit që na përIoti të gjithëve


Historia e dhi mbshme që mbylli puntatën e parë të programit “Dua të të bëj të lumtur”, ishte ajo e Erionit, babai të cilin jeta e kishte vënë përballë një sprove tepër të vështirë. Ndar jen nga jeta të gruas së tij shtatzanë, Majlindës.

Histora e tyre e dashurisë kishte lindur përpara disa viteve dhe ata ishin bërë prindër të një vajze të quajtur Lukrecia. Vite më vonë, Majlinda dhe Erioni kishin mësuar se do të bëheshin prindër për herë të dytë, por fatkeq*sisht kjo gjë nuk ndodhi. Majlinda hu mbi jetën në një aks*dent tr*gjik.

Erioni i përlotur na rrëfeu dh*mbjen që vazhdojnë të përjetojnë ai dhe Lukrecia. Në studio Erioni kishte ftuar vëllain e tij, Eridjonin për ta falenderuar që i ishte gjendur pranë në këto momente të vështira të jetës së tij.
“Dua të të falenderoj për çdo gjë që ke bërë për mua dhe Lukrecian. Nuk do ia kisha dal mbanë asnjëherë pa ty!”, – Iu drejtua Erioni i përlotur Eridjonit.

Personi tjetër që Erioni kishte ftuar në studio ishte vajza e tij të cilës i tha : “Të dua dhe do të të jem gjithmonë pranë teje!”

Arbana Osmani, për t’i rikthyer buzëqeshjen dhe për ta bërë të lumtur Lukreciën, e kishte shndërruar studion si filmi i saj ipreferuar, “Frozen”. Në fund Arbana i dhuroi Lukreciës një udhëtim për në ‘Disney Land’ në Paris.