Djaloshit iu fejua ish-e dashura, veprimi që bëri ai la pa mend dynjanë


Një djalë nga Vlora duket se ka dashur te tregoje se nuk ia ndien per ish-in qe po i fejohej.

Ai ka bere veprimin qe la pa mend gjithe ata njerez. Djali ka shkuar fejesën e ish të dashurës së tij. Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” djali kishte ngrënë drekë dhe madje ka ngritur edhe dolli.

Por kur babai i vajzës e ka njohur është nxehur dhe e ka nxjerrë menjëherë jashtë për të mos prishur fejesën e vajzës. Shikoni videon per me shume.