Djaloshit i del gjarpri i rrezikshëm nga tualeti, por ajo që zbulojnë më pas është edhe më e tmerrshme…


Një banor në Abilene, Texas, u zgjua të martën në mëngjes dhe u drejtuan për në banjë, kur papritur shikon një gjarpër me zile brenda në tualet.

Ajo ka komunikuar menjëherë me një kompani që është e specializuar në kapjen e gjarpërinjve, dhe në momentin që ata kanë ardhur kanë gjetur edhe 23 gjarpërinj të tjerë.

Gjarpri me zile dallohet lehtë për shkak të zileve që mban në fund të bishtit të vet.
Ata janë pjesë e familjes së gjarpërinjve të quajtur “Pit Viper”, dhe është ndër 10 gjarpërinjtë më helmues.

Efektet nga kafshimi i gjarprit me zile janë fatale për shkak se shkakton probleme me frymëmarrje, paralizë të trupit etj.